BK75 Posted July 27, 2016 Report Share Posted July 27, 2016 Witam chcę kupić nowego CADa , myślałam o ZWCad o BricsCAD lub podobne taki który mnie finansowo nie zabije czyli ok 2000 zł :) i do tego żeby dobrze na nim nakładki branżowe działały wentylacyjne kanalizacyjne co . Mam teraz oddzielny program do wod kan i co ale za dużo kombinowania . Chciałabym żeby wszystko już było w jednym programie. Czy możecie mi Państwo cos polecić w rozsądnych cenach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebastianS Posted July 27, 2016 Report Share Posted July 27, 2016 Witam. Polecam Pani program ZWCAD Classic z aktualizacją do ZWCAD 2017 oraz nakładkę: Profilek lub CADprofi HVAC&Piping. Przygotujemy dla Pani ofertę specjalną. Proszę o kontakt na: biuro@zwcad.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BK75 Posted July 27, 2016 Author Report Share Posted July 27, 2016 Dzięki pomyślę nad tym miałam nadzieję że wypowiedzą się też użytkownicy programów. Wiem, że polecacie ZWCAD ale może trochę praktyki z programem. Wiem że firmy zachwalają a później pojawiają się tylko problemy za wczasu wolę wiedzieć. Czy ktoś pracował na takiej konfiguracji jak Pan powyżej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawmal Posted July 27, 2016 Report Share Posted July 27, 2016 Witam Programy dostępne są w wersjach testowych- zachęcam do pobrania i sprawdzenia. Poniżej umieszczam bezpośrednie linki do pobrania: ZWCAD Classic CADProfi Profilek W przypadku zakończenia się okresu testowego zachęcam do kontaktu. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts