BK75 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Witam chcę kupić nowego CADa , myślałam o ZWCad o BricsCAD lub podobne taki który mnie finansowo nie zabije czyli ok 2000 zł :) i do tego żeby dobrze na nim nakładki branżowe działały wentylacyjne kanalizacyjne co . Mam teraz oddzielny program do wod kan i co ale za dużo kombinowania . Chciałabym żeby wszystko już było w jednym programie. Czy możecie mi Państwo cos polecić w rozsądnych cenach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebastianS Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Witam. Polecam Pani program ZWCAD Classic z aktualizacją do ZWCAD 2017 oraz nakładkę: Profilek lub CADprofi HVAC&Piping. Przygotujemy dla Pani ofertę specjalną. Proszę o kontakt na: biuro@zwcad.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BK75 Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Dzięki pomyślę nad tym miałam nadzieję że wypowiedzą się też użytkownicy programów. Wiem, że polecacie ZWCAD ale może trochę praktyki z programem. Wiem że firmy zachwalają a później pojawiają się tylko problemy za wczasu wolę wiedzieć. Czy ktoś pracował na takiej konfiguracji jak Pan powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Witam Programy dostępne są w wersjach testowych- zachęcam do pobrania i sprawdzenia. Poniżej umieszczam bezpośrednie linki do pobrania: ZWCAD Classic CADProfi Profilek W przypadku zakończenia się okresu testowego zachęcam do kontaktu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi