Kamil Murański Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Witam, Zamieszczam przetłumaczoną treść ogłoszenia o konkursie, umieszczonego na stronie producenta formZ, AutoDesSys: Konkurs dla studentów na najlepsze projekty wykonane w formZ Mamy nadzieję, że używałeś swojej licencji studenckiej formZ kreatywnie i produktywnie. Teraz nadszedł czas, aby pokazać swoje prace i wygrać nagrody. Zapraszamy Cię do wysłania jednego lub więcej projektów do wystawienia w Galerii Projektów Studenckich na stronie internetowej AutoDesSys, gdzie zostaną obejrzane i docenione przez Twoich rówieśników, a następnie przez nich ocenione. Poniżej dokładniej opiszemy, tak to działa. AutoDesSys ma długą tradycję z nagrodami dla studentów, które zaczęli wręczać w 1994 roku. We wcześniejszych latach nagrody były oferowane przez formZ Joint Study Program, a zwycięzcy byli zapraszani do wzięcia udziału w Konferencji ACADIA, gdzie otrzymywali dyplomy i nagrody. Odkąd internet zastąpił wiele czynności, które były poprzednio wykonywane przez kontakty osobiste, my również zmieniamy organizację nagradzania studentów poprzez danie Wam możliwości wzięcia udziału w konkursie przez internet. Aby wziąć udział w naszym konkursie, wszystko co musisz to: - Polubić nas na Facebooku: https://www.facebook.com/AutodesSys - Do 1 czerwca 2016 wysłać nam swoje projekty. Możesz to zrobić poprzez na stronie: http://www.formz.com/gallery/students_submitWork.html Po kliknięciu na link otrzymasz informacje jak wziąć udział w procesie głosowania. - Wejdź do Galerii Projektów Studenckich (Student Gallery) i zagłosuj na najlepsze prace. - Wygrywające zgłoszenia zostaną ogłoszone w lipcu 2016. Nagrody do wygrania: 1 miejsce – 1000$ i licencja dla jednego użytkownika na formZ pro + RenderZone (o wartości 1390$) 2 miejsce - licencja dla jednego użytkownika na formZ pro + RenderZone (o wartości 1390$) 3, 4 i 5 miejsce - licencja dla jednego użytkownika na formZ jr + RenderZone (o wartości 890$) Pamiętaj, że modelowanie musi być wykonane w formZ. Inne programy mogą być użyte tylko jako wsparcie. Ostateczne renderowanie może być wykonane z użyciem dowolnego programu do renderowania. Preferowane formaty plików to JPG, PNG i TIFF. W konkursie mogą brać udział studenci oraz absolwenci przyjęci na studia w pełnym wymiarze czasu na kierunkach projektowych w roku akademickim 2015/2016. Wysyłając swoje prace jednocześnie zgadzasz się, że mogą one być publikowane przez AutoDesSys. Jeśli Twoja licencja studencka na formZ niedługo wygasa, możesz ściągnąć nową pod tym linkiem: http://www.formz.com/academic/academic.html Zwyciężają prace, które otrzymają największą liczbę głosów w Galerii Projektów Studenckich. Możesz zobaczyć zeszłorocznych zwycięzców konkursu tutaj: http://www.formz.com/gallery/2015_student_competition.html AutoDesSys zastrzega sobie prawo do przyznania dodatkowych nagród dla wybitnych projektów. Oryginalne ogłoszenie można przeczytać tutaj: http://www.formz.com/gallery/announcement_student_competition.html Kamil Murański 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayster Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Ja biorę udział, już wysłałem swój projekt, ale wiem, że nie mam zbyt wielkich szans. Przydałoby się pierwsze miejsce, bo 1000$ piechotę nie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Czy moglibyśmy prosić o jakiś mały zrzut ekranu z projektu? Z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayster Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Nie przed ogłoszeniem wyników :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolikka Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Ostatnio jest wiele konkursów przeznaczonych dla studentów.Mnie szczególnie zainteresował konkurs Mazda Design , ponieważ jest przeznaczony dla studentów takich jak ja- czyli kierunków artystycznych. Z tego co wiem absolwenci takich kierunków też mogą wziąć w nim udział. Jest to dość kreatywny konkurs jednak warto się wysilić bo nagroda jest bardzo atrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayster Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Próbować nie zaszkodzi ;) rzadko się udaje, ale sam fakt wzięcia udziału może dawać satysfakcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Dnia 17.06.2016 o 11:21, Mayster napisał: Nie przed ogłoszeniem wyników Wyniki dawno ogłoszone. Proszę nam zatem zgodnie z obietnicą zaprezentować projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi