KasiaK Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 Witam, chciałam zapytać, jak poradzić sobie z takim problemem, jeżeli piszę coś w tekście wielowierszowym i pierwszy wers wyrównam np. do lewej, a kolejny już do środka, to przy ponownym otwarciu rysunku te ustawienia się sypią, zwcad wyrównuje wszystko do lewej, czy da się temu jakoś zaradzić? pozdrawiam, Kasia Cytuj
dmatusz3 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 Witam, proszę o podanie wersji programu ZWCAD - polecenie vernum. Cytuj
KasiaK Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 Wersja programu: 2015.11.10(17516) Cytuj
dmatusz3 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 Utworzyłem tekst wieloliniowy i zapisałem. Po ponownym otworzeniu wygląda tak samo. Plik w załączeniu, proszę zobaczyć jak się otworzy u pani na komputerze. test-mtextu.dwg Cytuj
KasiaK Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2016 Otworzyłam przesłany przez Pana plik i nic się nie rozjechało, wygląda tak, jak powinno. Pozwolę sobie przesłać Panu plik, z którym ja "walczę", jako, że nie wiem, jak się Panu otworzy to zamieszczam również pdfy z prawidłowym i nieprawidłowym wyrównaniem tekstu. Plik oczywiście zapisałam z "prawidłowym" wyrównaniem (czyli w pierwszym wierszu tekstu powinno być wyrównanie do lewej, a w drugim do środka), ale po ponownym otwarciu mnie się rozjeżdża, pozdrawiam, K. test-mtextu-odp.dwg test-mtextu-odp-nieprawidłowo.PDF test-mtextu-odp-prawidłowo.PDF Cytuj
pawmal Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2016 Witam Proszę odpowiednio wyrównać tekst i zapisać rysunek jako dwg2010 lub dwg2007 i będzie dobrze. Pozdrawiam Cytuj
KasiaK Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2016 Faktycznie, w tym był problem, dziękuję bardzo za pomoc, pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi