KasiaK Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Witam, chciałam zapytać, jak poradzić sobie z takim problemem, jeżeli piszę coś w tekście wielowierszowym i pierwszy wers wyrównam np. do lewej, a kolejny już do środka, to przy ponownym otwarciu rysunku te ustawienia się sypią, zwcad wyrównuje wszystko do lewej, czy da się temu jakoś zaradzić? pozdrawiam, Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Witam, proszę o podanie wersji programu ZWCAD - polecenie vernum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaK Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Wersja programu: 2015.11.10(17516) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Utworzyłem tekst wieloliniowy i zapisałem. Po ponownym otworzeniu wygląda tak samo. Plik w załączeniu, proszę zobaczyć jak się otworzy u pani na komputerze. test-mtextu.dwg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaK Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Otworzyłam przesłany przez Pana plik i nic się nie rozjechało, wygląda tak, jak powinno. Pozwolę sobie przesłać Panu plik, z którym ja "walczę", jako, że nie wiem, jak się Panu otworzy to zamieszczam również pdfy z prawidłowym i nieprawidłowym wyrównaniem tekstu. Plik oczywiście zapisałam z "prawidłowym" wyrównaniem (czyli w pierwszym wierszu tekstu powinno być wyrównanie do lewej, a w drugim do środka), ale po ponownym otwarciu mnie się rozjeżdża, pozdrawiam, K. test-mtextu-odp.dwg test-mtextu-odp-nieprawidłowo.PDF test-mtextu-odp-prawidłowo.PDF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Witam Proszę odpowiednio wyrównać tekst i zapisać rysunek jako dwg2010 lub dwg2007 i będzie dobrze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaK Opublikowano 2 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Faktycznie, w tym był problem, dziękuję bardzo za pomoc, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi