dmatusz3 Posted November 13, 2015 Report Share Posted November 13, 2015 Do końca roku mamy możliwość nabycia ZW3D mini wraz z ZWCAD Classic w promocyjnej ofercie. Jest to zaawansowany CAD 3D, jego wersję testową można pobrać z tego adresu http://www.zwsoft.com/products/zw3dmini/Trial/main.php Po wpisaniu danych będziemy mogli pobrać program, oraz otrzymamy darmową licencję na 45 dni. :hi: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin_S Posted November 13, 2015 Report Share Posted November 13, 2015 :) potestuję. Moje nadzieje ..może tu bedzie technologia do ZWCAD ARCHITECTURE do ogarnięcia AcDbSubDMesh ...zobaczymy ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruzin Posted November 13, 2015 Report Share Posted November 13, 2015 A jaka jest ta promocyjna cena, nigdzie nie mogę znaleźć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmatusz3 Posted November 13, 2015 Author Report Share Posted November 13, 2015 To całkowicie świeża sprawa, na forum wrzuciłem informację jako pierwszą. :) Cena pakietu ZWCAD Classic (z aktualizacją do 2017) + ZW3D mini wynosi 4750 netto.Wersja mini to ZW3D Lite, ale bez translatorów. https://www.zwcad.pl/zw3d-zintegrowany-system-cad-cam.html ZW3D mini otwiera swój własny format oraz IGES, STEP, DWG, Parasolid. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin_S Posted November 13, 2015 Report Share Posted November 13, 2015 (edited) A czym sie różni ZW3D lite od mini ? specyfikacja jest podobna ok znalazłem ZW3D mini to moduł ZW3D Lite bez translatorówZW3D mini to moduł ZW3D Lite bez translatorów: nie może otwierać plików SolidWorks, CATIA, Creo, Inventor itp.ZW3D mini pozwala otwierać i zapisywać je do formatów neutralnych – STEP, IGES, PARASOLID.ZW3D Mini to niezwykle elastyczne oprogramowanie dla projektantów: stwarza wiele możliwości w pracy nad projektem i gwarantuje efektywne działanie.Program mini wykorzystywany do modelowania 3D został wyposażony w liczne interaktywne funkcje z DWG. Oprogramowanie zapewnia użytkownikom ZWCAD integralne działanie w 2D i 3D, oszczędność kosztów i optymalizuje przebieg prac nad projektem. Edited November 13, 2015 by Martin_S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts