dmatusz3 Posted November 13, 2015 Report Posted November 13, 2015 Do końca roku mamy możliwość nabycia ZW3D mini wraz z ZWCAD Classic w promocyjnej ofercie. Jest to zaawansowany CAD 3D, jego wersję testową można pobrać z tego adresu http://www.zwsoft.com/products/zw3dmini/Trial/main.php Po wpisaniu danych będziemy mogli pobrać program, oraz otrzymamy darmową licencję na 45 dni. :hi:
Martin_S Posted November 13, 2015 Report Posted November 13, 2015 :) potestuję. Moje nadzieje ..może tu bedzie technologia do ZWCAD ARCHITECTURE do ogarnięcia AcDbSubDMesh ...zobaczymy ;)
gruzin Posted November 13, 2015 Report Posted November 13, 2015 A jaka jest ta promocyjna cena, nigdzie nie mogę znaleźć?
dmatusz3 Posted November 13, 2015 Author Report Posted November 13, 2015 To całkowicie świeża sprawa, na forum wrzuciłem informację jako pierwszą. :) Cena pakietu ZWCAD Classic (z aktualizacją do 2017) + ZW3D mini wynosi 4750 netto.Wersja mini to ZW3D Lite, ale bez translatorów. https://www.zwcad.pl/zw3d-zintegrowany-system-cad-cam.html ZW3D mini otwiera swój własny format oraz IGES, STEP, DWG, Parasolid.
Martin_S Posted November 13, 2015 Report Posted November 13, 2015 (edited) A czym sie różni ZW3D lite od mini ? specyfikacja jest podobna ok znalazłem ZW3D mini to moduł ZW3D Lite bez translatorówZW3D mini to moduł ZW3D Lite bez translatorów: nie może otwierać plików SolidWorks, CATIA, Creo, Inventor itp.ZW3D mini pozwala otwierać i zapisywać je do formatów neutralnych – STEP, IGES, PARASOLID.ZW3D Mini to niezwykle elastyczne oprogramowanie dla projektantów: stwarza wiele możliwości w pracy nad projektem i gwarantuje efektywne działanie.Program mini wykorzystywany do modelowania 3D został wyposażony w liczne interaktywne funkcje z DWG. Oprogramowanie zapewnia użytkownikom ZWCAD integralne działanie w 2D i 3D, oszczędność kosztów i optymalizuje przebieg prac nad projektem. Edited November 13, 2015 by Martin_S
Recommended Posts