Dominik Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 Witam. Mam taki problem. Edytuję jakiś tekst, zmieniam zawartość, ale przez przypadek skasowałem coś co chciałem żeby zostało. Zamiast pisać wszystko od nowa, wciskam "esc" i otrzymuję zapytanie - czy zmienić zawartość oryginalego tekstu, czy pozostawić taką jaka była przed edycją. Dodatkowo jest jeszcze możliwość zaznaczenia: "zapamiętaj moje ustawienia". No i przez przypadek zaznaczyłem właśnie aby zapamiętał wszystkie wprowadzane zmiany, a chciałbym żeby było odwrotnie. Czy ktoś wie, w którym miejscu są zapamiętywane takie reguły i jak to zmienić? Pozdrawiam Dominik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawmal Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 Witam Proszę wejść w Opcje->zakładka Ustawienia użytkownika->Ukryj ustawienia wiadomości i zaznaczyć Tekst wieloliniowy. Pozdrawiam dmatusz3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted August 12, 2015 Author Report Share Posted August 12, 2015 Super. Serdecznie dziękuję za pomoc :). Pozdrawiam Dominik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts