Piotrbus Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Witam, Mam taki problem, że przy każdej próbie uruchomienia vbea program (zwcad+2015) zamyka się i pojawia się okienko wysyłki CrachReport. Dzieje się tak na jednym komputerze z Windows 7, na innym jest ok. Jest to świeży komputer dopiero co skonfigurowany. Może ktoś orientuje się co może być problemem? Próbowałem en i pl. Wysłałem CrashReport, a dodatkowo próbowałem się skontaktować z dystrybutorem, ale na stronie nie ma maila. Pozdrawiam, Piotr Edytowane 2 Marca 2015 przez Piotrbus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Witam Proszę sprawdzić jakiej biblioteki problem dotyczy w menu Start->Programy->ZWSOFT->ZWCAD w Menadżerze raportów awarii. Nazwa biblioteki dll powinna być w temacie lub nazwie pliku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Witam Może Pan też podesłać kod vba na pomoc@dobrycad.pl. Może uda mi się ustalić przyczynę problemu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi