teciu8 Posted January 24, 2015 Report Share Posted January 24, 2015 Hej, przeszkadza mi to, że wchodząc do rzutni automatycznie włącza mi się maks zoom skala w rzutni, fakt sporo się o tym naczytałem i wiem już, że muszę wyłączyć opcję "Aktualizuj widok do Planu kiedy jest zmieniony UCS", ale szukam tego od dwóch godzin i nie mogę znaleźć. Wszędzie napisane tylko, ze trzeba to wyłączyć, ale gdzie? Czy mogę was prosić o ścieżkę jak odnaleźć tą opcję? Pozdrawiam, Marcin Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawmal Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Witam Proszę wejść w daną rzutnię, wpisać _UCSFOLLOW i ustawić wartość na 0. Pozdrawiam pawmal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teciu8 Posted January 26, 2015 Author Report Share Posted January 26, 2015 pokazuje mi, ze taka wartość jest ustawiona :/ jeszcze jedno pytanie jak wychodzi się z takiej powiększonej rzutni, ponieważ ja radzę sobie tylko przez ctr+z .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawmal Posted January 27, 2015 Report Share Posted January 27, 2015 Witam Jeśli po wejściu w rzutnię i wpisaniu UCSFOLLOW wartość jest ustawiona na 0, widok nie powinien być zmieniony. Proszę ewentualnie o przysłanie pliku. Jeśli widok zostanie zmieniony, to pozostaje ręczne ustawienie go lub cofnięcie zmian przez Ctrl+Z. Pozdrawiam pawmal and dmatusz3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teciu8 Posted February 3, 2015 Author Report Share Posted February 3, 2015 dziękuję za pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts