teciu8 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Hej, przeszkadza mi to, że wchodząc do rzutni automatycznie włącza mi się maks zoom skala w rzutni, fakt sporo się o tym naczytałem i wiem już, że muszę wyłączyć opcję "Aktualizuj widok do Planu kiedy jest zmieniony UCS", ale szukam tego od dwóch godzin i nie mogę znaleźć. Wszędzie napisane tylko, ze trzeba to wyłączyć, ale gdzie? Czy mogę was prosić o ścieżkę jak odnaleźć tą opcję? Pozdrawiam, Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Witam Proszę wejść w daną rzutnię, wpisać _UCSFOLLOW i ustawić wartość na 0. Pozdrawiam pawmal 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teciu8 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 pokazuje mi, ze taka wartość jest ustawiona :/ jeszcze jedno pytanie jak wychodzi się z takiej powiększonej rzutni, ponieważ ja radzę sobie tylko przez ctr+z .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Witam Jeśli po wejściu w rzutnię i wpisaniu UCSFOLLOW wartość jest ustawiona na 0, widok nie powinien być zmieniony. Proszę ewentualnie o przysłanie pliku. Jeśli widok zostanie zmieniony, to pozostaje ręczne ustawienie go lub cofnięcie zmian przez Ctrl+Z. Pozdrawiam dmatusz3 i pawmal 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teciu8 Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 dziękuję za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi