gruzin Posted December 23, 2014 Report Share Posted December 23, 2014 mam problem z wyświetlaniem okienek DCL w lispie. Nie pojawiają sie polskie znaki w oknach. Ktoś może znalazł rozwiązanie tego problemu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kruszynski Posted December 23, 2014 Report Share Posted December 23, 2014 WitamRozwiązania jeszcze nie znam. Przyciski OK i Cancel wskazują że okienko jest uruchomione pod angielskim ZWCADem. Czy tak jest? jeśli tak, proszę sprawdzić też na polskiej wersji. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruzin Posted December 23, 2014 Author Report Share Posted December 23, 2014 (edited) ściągnełem Zwcada PL i tam okieka sa ok Polskie znaki wyświetlają się poprawnie. Zatem zgłaszam błąd wyświetlania polskich znaków w angielskiej wersji ZWCADA. W polskiej wersji znalazłem od razu błąd zmiennej CECOLOR (setvar "CECOLOR" "BYLAYER") - nie działa a powinno chyba przyjmować angielskie nazwy(setvar "CELTYPE" "BYLAYER") - działa poprawnie i przyjmuje angielską nazwę Edited December 23, 2014 by gruzin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kruszynski Posted December 23, 2014 Report Share Posted December 23, 2014 OK, dziękuję za zgłoszenie. Oczywiście przekażę to do ZWSOFT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts