gruzin Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 mam problem z wyświetlaniem okienek DCL w lispie. Nie pojawiają sie polskie znaki w oknach. Ktoś może znalazł rozwiązanie tego problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 WitamRozwiązania jeszcze nie znam. Przyciski OK i Cancel wskazują że okienko jest uruchomione pod angielskim ZWCADem. Czy tak jest? jeśli tak, proszę sprawdzić też na polskiej wersji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruzin Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) ściągnełem Zwcada PL i tam okieka sa ok Polskie znaki wyświetlają się poprawnie. Zatem zgłaszam błąd wyświetlania polskich znaków w angielskiej wersji ZWCADA. W polskiej wersji znalazłem od razu błąd zmiennej CECOLOR (setvar "CECOLOR" "BYLAYER") - nie działa a powinno chyba przyjmować angielskie nazwy(setvar "CELTYPE" "BYLAYER") - działa poprawnie i przyjmuje angielską nazwę Edytowane 23 Grudnia 2014 przez gruzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 OK, dziękuję za zgłoszenie. Oczywiście przekażę to do ZWSOFT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi