perlon Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Witam Chcaiłbym zgłosić potrzebę wprowadzenia filtrowania dostępnych drukarek na liście w oknie Page Setup. W AutoCAD'zie jest w opcjach możliwość zaznaczenia czy ma pokazywać wszystkie dostępne drukarki czy tylko te zdefiniowane w Plotter Manager. Mam dość długą listę drukarek zarejestrowanych w systemie ale w ZwCAD'zie korzystam z 2-3 zdefiniowanych .pc5. Reszta jest mi nie potrzebna i nie chciałbym jej widzieć. Dodatkowa prośba do moderatorów. Może warto było by podkleić wątek do ZwCAD+2015 gdzie takie prośby/wnioski/ulepszenia można było zamieszczaść, ale nie w formule jaką zaproponował martin_s gdzie jego wątek jest jednym wielkim blogiem jak obchodzić błędy wersji architekture i jak używać artisana. Raczej myślałem o wątku gdzie można było by zgłaszać krótko zdefiniowane potrzeby, zauważone błędy etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Witam Prześlemy sugestię do ZWSOFT odnośnie wprowadzenia filtrowania drukarek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi