perlon Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 Witam Chcaiłbym zgłosić potrzebę wprowadzenia filtrowania dostępnych drukarek na liście w oknie Page Setup. W AutoCAD'zie jest w opcjach możliwość zaznaczenia czy ma pokazywać wszystkie dostępne drukarki czy tylko te zdefiniowane w Plotter Manager. Mam dość długą listę drukarek zarejestrowanych w systemie ale w ZwCAD'zie korzystam z 2-3 zdefiniowanych .pc5. Reszta jest mi nie potrzebna i nie chciałbym jej widzieć. Dodatkowa prośba do moderatorów. Może warto było by podkleić wątek do ZwCAD+2015 gdzie takie prośby/wnioski/ulepszenia można było zamieszczaść, ale nie w formule jaką zaproponował martin_s gdzie jego wątek jest jednym wielkim blogiem jak obchodzić błędy wersji architekture i jak używać artisana. Raczej myślałem o wątku gdzie można było by zgłaszać krótko zdefiniowane potrzeby, zauważone błędy etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawmal Posted December 9, 2014 Report Share Posted December 9, 2014 Witam Prześlemy sugestię do ZWSOFT odnośnie wprowadzenia filtrowania drukarek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts