dmatusz3 Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 :to_nie_ja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JustynaDrd Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 To są znowu 3 słowa? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asemla Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 własnie, prosimy jakąś mikro, wręcz nano-podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 <mikropodpowiedź> to jest jedno słowo </mikropodpowiedź> :D tomasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JustynaDrd Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 A czy pierwszy rysunek w rebusie to rzut z góry, czy może przekrój? Albo jeszcze coś innego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Mi to przypomina pi r - czyli strzelam w coś z obwodem/polem albo radianami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Może coś z pierwiastkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Nic nie podpowiem. Trudny rebus, może wytrzyma do przyszłego piątku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 pirotechnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 pirotechnik? nie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 mi się kojarzy coś z piractwem, ale ni w ząb mi nie pasuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) No to strzelam, ostatni zeszło z quizami na tematykę morską PIRACTWO p.s. ktoś w koncu trafi , duż mozliwosci nie ma Edytowane 10 Października 2014 przez Martin_S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 No to strzelam, ostatni zeszło z quizami na tematykę morską PIRACTWO p.s. ktoś w koncu trafi , duż mozliwosci nie ma Nie, to nie jest piractwo. Ha, strzelanie tu nie pomoże :) to jest bardzo precyzyjny zapis, mający tylko jedno rozwiązanie, i to nawet w zbiorze słów rzeczywistych. JustynaDrd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 to jest bardzo precyzyjny zapis, mający tylko jedno rozwiązanie, i to nawet w zbiorze słów rzeczywistych. Haha :lol: Od razu skojarzył mi się cytat z Asterixa i kleopatry: - Czy to niewolnicy? - Ależ skąd! To wysoce wykwalifikowani pracownicy, pracujący na umowę o dzieło. I nawet dostają jeść! JustynaDrd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 [...] jeść! Cieplej. Trochę cieplej, aaaale cieplej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojacek Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Piernik? asemla i pawmal 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Piernik? TAK! PI ER NIK (bo to nazwa tego pola do wpisania nicka, ale bez C) :yahoo: Szacunek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojacek Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Dzięki :) To samo, nieco inaczej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Faktycznie zgadza się. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 16 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 No to nowy rebus. Jest tak trudny, że ja już sam nie pamiętam co to było (ale mam zapisane). Wiem tylko że to są 2 słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 hi hi pierwsze skojarzenie "naostrzy szewc" ..chyba bez sensu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 17 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 hi hi pierwsze skojarzenie "naostrzy szewc" ..chyba bez sensu :D :-) nie. Ani trochę, zimno, zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Wydaje mi się, że ten rebus jest tak trudny, że faktycznie może "wytrzymać" do przyszłego piątku :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi