dmatusz3 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 No właśnie co to jest? To pierwsze pytanie, a drugie to gdzie to jest :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnnaS Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 latarnia morska w Gąskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 16 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Tak, brawo brawo :good: Myślałem, że będzie trudne a tu bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 54°14′40″N15°52′30″E :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolikka Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Latarnia morska w Gąskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayster Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 lolikka, specjalnie dla Ciebie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianM Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Rzeczywiście, moje pierwsze skojarzenie, to latarnia morska. Ale jest na tyle wąska, w porównaniu np. z latarnią w Ustce, że zwątpiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi