stalowe Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Cześć, szukam pomocy w wyzerowaniu marginesów dla standardowych formatek Zwcada+ (2012) - jak na zrzucie: Gdzieś są te marginesy 'zafiksowane', nie potrafię ich ustawić na '0'. We 'właściwościach serwera' ustawień drukarek te formaty mają wartości marginesów ustawione na 0, ale w programie już nie. Chciałbym również zachować to, że nie mam wybranego konkretnego plotera. -- stalowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Witam Proszę sprawdzić w oknie drukowania, po wybraniu drukarki nacisnąć przycisk Właściwości->Zmień standardowe rozmiary papieru->Zmień Poniżej zrzut. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perlon Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Na moje oko, nie da się ustawić niczego, również marginesów na 0 jeżeli się nie wybierze konkretnej drukarki. Tak więc instrukcja powyżej jak najbardziej ale zawsze dla konkretnej drukarki a nie dla wszystkich czyli żadnej ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stalowe Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Na moje oko, nie da się ustawić niczego, również marginesów na 0 jeżeli się nie wybierze konkretnej drukarki. Tak więc instrukcja powyżej jak najbardziej ale zawsze dla konkretnej drukarki a nie dla wszystkich czyli żadnej ;-) No właśnie, chodzi o sytuację gdy nie ma żadnej drukarki wybranej. Myślałem że te marginesy bez drukarki leżą gdzieś ukryte w zwcadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi