WK Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Mam do forumowiczów następujące pytanie ? Jak w prosty sposób zapisać wartości , we własnym oknie dialogowym, w wycinkach list_box i edit_box, by po ponownym otwarciu okna dialogowego stawały się i były pokazywane jako domyślne. Z góry dziękuję i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem problem, ale jeśli tak to: Przez "Set_tile" ustawia się to co ma być wyświetlone w górnym pasku okienka Być może wystarczy tak zdefiniować kontrolkę "edit_box": (w pliku DCL) : edit_box { label = "Wyświetlana etykieta"; key = "Identyfikator"; edit_width = 6;// to jest szerokość value="1"; // to jest domyślna wartość } Jeśli to nie wyjaśnia problemów proszę zamieścić jakieś dodatkowe informacje o tym jaki efekt chce pan uzyskać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi