dmatusz3 Opublikowano 14 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Ha! 64 (4+4+3)*4+(4*4)+4=64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 (edytowane) Adam (asemla) podał poprawnie odpowiedź : 56 Edytowane 14 Października 2014 przez Martin_S tomasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asemla Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 :) skorzystałem z Twojej podpowiedzi Martin_S, ale mimo wszystko wydaje mi się, że jest ich więcej ;) JustynaDrd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 14 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Adam (asemla) podał poprawnie odpowiedź : 56 triangles.jpg Czy można polemizować? :D JustynaDrd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Haha na pewno nie 56 - jest ich więcej. Ja naliczyłem 64 jak dmatusz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JustynaDrd Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Ja się upieram przy swoich 68 :) @Martin_S- trójkątów jest więcej ;) tu jest tylko jedna strona pokazana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 14 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Mnie się wydaje, że 64, zresztą wszystko dzisiaj dąży do 64. Np. systemy 64 bit :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Dobra, ja zwracam honor Martinowi :blush: Faktycznie coś liczyłem po dwa razy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 (4 małe trójkaty pojedyncze+3 trojkaty podwojne + 2 trójkaty potrójne + 5 trójkatów złożonych ) * 4 boki = 14*4 = 56 nie ma wiecej Mnie się wydaje, że 64, zresztą wszystko dzisiaj dąży do 64. Np. systemy 64 bit :D to by prawdopodobnie częsciowo i tymczasowo pomogło z obsługą >100MB plików DWG o złozonym stopniu poligonizacji, inaczej ZWCAD arch i 2015+ się "wykrzaczają" i nie radza sobie z takimi plikami , rendering Artisanem jest kompletnie niemożliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 14 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Faktycznie 56 :pardon: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayster Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Oczopląsu można dostać ;D ale też mi wyszło 64 mimo, że ma być 56... głowa mi się zaczyna przegrzewać, sprawdzę jeszcze raz później ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi