KBR Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Ściągnąłem plik ZWCAD+_EXTRA-PLUS_TOOL-KIT_ENU ze strony ZWCAD. Po zainstalowaniu większość komend nie działa. (np. _RTCUR0 Unknown command "RTCUR0") Czy wiecie jakie są przyczyny? vernum 2013.10.25(17150) ENG Edytowane 29 Stycznia 2014 przez KBR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 A czy po instalacji pojawiło się menu? Ja po zainstalowaniu dodatku nie miałem menu, więc wczytałem plik mns (polecenie: _menuload) po wczytaniu menu funkcje działają.W interfejsie wstążkowym menu nie jest widoczne jako ikonki, a jedynie jako część menu w prawym górnym narożniku okna programu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 tez mam z tym problem i nie tylko ja ...opisane tu http://www.zwsoft.com/forum/thread-3434-1-1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KBR Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 U mnie menu się pojawiło (używam ZWCAD Classic) jako menu rozwijalne na końcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 WitamSkonsultuję temat z ZWSOFT. Niestety może to potrwać, ze względu na chiński Nowy Rok. Jeśli uda mi się coś ustalić zamieszczę tutaj uzyskane informacje. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi