uaksz555 Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 Witam. Odrazu przepraszam za temat bo pewnie większości wyda się głupi. Jutro mam kolokwium z ZWCAD+ 2014. Będziemy musieli narysować stół w 3D, lecz nasz profesor pokazał nam jedynie jak pobrać program. Czy mógłby ktoś powiedzieć mi jak dokonać takiego czynu , gdyż ja niepotrafie nawet narysowac prostokata o wymiarach jakich bym chciał. Prosze o pomoc lub jakiś link do poradnika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin_S Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 (edited) Popróbuj polecenia Rectangle (Prostokąt), a do wyciągania w górę polecenie Extrude (Wyciągnij). Poczytaj o Extrude w HELP. :) I się uda. P.S. Powiedz prowadzącemu zajęcia, że ZWCAD ARCHITECTURE do 3D ma lepsze narzędzia :) ..ale to już musisz sam obadać , potestować. Edited January 15, 2014 by Martin_S uaksz555 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uaksz555 Posted January 15, 2014 Author Report Share Posted January 15, 2014 (edited) Wielkie dzięki za pomoc. Jemu nie zależy on sam nie umie tego obsługiwać, sam zacioł sie na 2012 i teraz nic nie umie narysowac. Temat do zamkniecia Edited January 15, 2014 by uaksz555 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts