dmatusz3 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Witam, nakładki CAD-PROFI są już dostosowane do ZWCADa. http://www.zwcad.pl/cad_profi_zwcad.php Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelixx Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Mam zapytanko czy i ewentualnie kiedy moglibyśmy (w domyśle architekci) doczekać się nakładki podobnej do (tu pewnie popełnię małe fo-pa :roll: ) Arcadia - architektura. Przydała się trochę ta nakładka czeska( chyba) , ale tam był problem z tłumaczeniem jej na polski ( trochę ją przetłumaczyliście , ale nie całkiem, etc.) Nakładki które proponuje Cad-profi są dla instalatorów , głownie instalatorów sanitarnych, propozycje rozwiązań dla architekta są raczej mierne. Rysowanie ścianami , możliwość wyboru warstw ścian, okna , drzwi , ale przede wszystkim zestawienia powierzchni czy stolarki. Jestem skłonna zapłacić za taką nakładkę tyle co u konkurencji, ale nie mam takiego wyboru. Ktoś powie ,że mogłam się zdecydować na konkurencyjną firmę, ale skoro już wybrałam i zdecydowałam się na ZWCADA więc chciałabym mieć taką możliwość. Czy firma będzie się rozwijała również w tym kierunku, bo widzę że branżyści(jak ich nazywamy my architekci :mrgreen: ) mają u Was lepiej. :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Witam, możemy skończyć w przyszłości tłumaczenie darmowej nakładki, zastanawiam się tylko jak bardzo jest ona przydatna? Jakich funkcji potrzebuje Pani do pracy? Wiem, że to pytanie ogólne ale spróbujmy :-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FORCAD Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Witam; W programie BiK znajduje się moduł Architektura i większość elementów wymienionych się w niej znajduje szczegóły poniżej: http://forcad.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=80&Itemid=73 Zapraszamy do zapoznania się!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi