Pomoc Opublikowano 19 godzin temu Zgłoś Opublikowano 19 godzin temu Cześć, mam problem z generowaniem PDF-a z pliku DWG, w którym użyłem podkładu PDF. Problem polega na tym, że rysunek ma niestandardowy rozmiar, dlatego wybrałem drukarkę DWG to PDF.pc5 i dodałem niestandardowy rozmiar papieru. Po zapisaniu pliku PDF podkład nie jest widoczny, widać tylko rysunek naniesiony na podkład. Gdy próbuję wygenerować PDF za pomocą Microsoft Print to PDF, podkład jest widoczny, ale przy tej opcji nie mogę wybrać niestandardowego rozmiaru papieru. Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem i wie, jak można go rozwiązać? Cytuj
RobS Opublikowano 19 godzin temu Zgłoś Opublikowano 19 godzin temu Hej, Czy na podglądzie wydruku podkład wyświetla się poprawnie? Jaką masz wersję programu? Sprawdź poleceniem vernum. Prześlij okno konfiguracji wydruku przy której występuje problem. Cytuj
Pomoc Opublikowano 19 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 19 godzin temu Na podglądzie wszystko wyświetla się poprawnie, po zapisaniu do PDF dopiero niewidoczny jest podkład. Wersja programu to 2019 Cytuj
RobS Opublikowano 17 godzin temu Zgłoś Opublikowano 17 godzin temu Sprawdź kompilację poleceniem vernum. Cytuj
Pomoc Opublikowano 17 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 17 godzin temu Wersja programu: 2019.03.15(43299)_x64 Cytuj
RobS Opublikowano 17 godzin temu Zgłoś Opublikowano 17 godzin temu Wklej rozpakowany plik plotera w lokalizacji %AppData%\ZWSoft\ZWCAD\2019\pl-PL\Plotters przy wyłączonym programie. DWG to PDF.zip Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi