zonikpl Opublikowano 3 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia Witajcie. Jak w tytule - szukam kodu Lisp autorstwa Kojacek o nazwie "Linie łamane", na stronie Kojacka jest tylko opis tego lispa lecz nie ma kodu, ma ktoś może ten kod i go udostępni? Będę wdzięczny. Cytuj
zonikpl Opublikowano wczoraj o 08:12 Autor Zgłoś Opublikowano wczoraj o 08:12 Rozumiem, że nikt nie dysponuje tym lispem? Cytuj
kojacek Opublikowano 21 godzin temu Zgłoś Opublikowano 21 godzin temu Myślę że coś (chyba) mam... 😉 potrzebuję jednak trochę czasu, bo nie mam tego przy sobie. Cytuj
zonikpl Opublikowano 21 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 21 godzin temu Witaj kojacku, będę wdzięczny, ułatwi mi to pracę, a coś sam próbowałem napisać wg. twojego opisu na stronie, ale nie za bardzo mi to wychodzi. Uzbrajam się w cierpliwość, dziękuję za odzew, pozdrawiam serdecznie. Cytuj
kojacek Opublikowano 15 godzin temu Zgłoś Opublikowano 15 godzin temu voila: https://kojacek.wordpress.com/2026/04/08/linie-lamane-2-czyli-jak-to-dziala/ dmatusz3 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi