Ariel12345 Opublikowano wczoraj o 14:24 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 14:24 Tak jak w temacie wyskakuje mi błąd w tym pliku (załącznik ) tak jak na screenie WIDZEWSW.dxf
dmatusz3 Opublikowano wczoraj o 19:06 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 19:06 Ciężko powiedzieć co jest przyczyną, ale często powodem są nakładające się obiekty. Można je usunąć poleceniem _overkill WIDZEWSW_2.dxf
dmatusz3 Opublikowano wczoraj o 19:49 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 19:49 Może program do CNC nie potrafi odczytać polilinii albo elipsy? Proszę spróbować skasować elementy pozostawiając na rysunku tylko jeden element. Czy taki plik zostanie poprawnie wczytany? Jeśli tak, to można zostawić więcej elementów i spróbować ponownie.
Ariel12345 Opublikowano 14 godzin temu Autor Zgłoś Opublikowano 14 godzin temu Herb Widzew .dxf wczesniej mialem taki herb zrobiony i wszystko bylo git wiec raczej nie chodzi o to ze nie czyta linni AJancam
Wyróżniony komentarz Ariel12345 Opublikowano 14 godzin temu Autor Wyróżniony komentarz Zgłoś Opublikowano 14 godzin temu Dobra już wiem , to była za mała skala bo to miało 10 cm i plazma by nie wypaliła takiego czegoś , skale powiększyłem i już normalnie wchodzi w program dmatusz3 1
dmatusz3 Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Opublikowano 13 godzin temu Dziękuję za informacje. Ariel12345 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Ariel12345,
1 reakcja
Pokaż odpowiedź