krzysztus Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Program nie trzyma ustawień wymiarowania - wyłączam linie odniesienia a te wracają po odpaleniu pliku, to samo z wys. tekstu przy wymiarowaniu - zmieniam wysokość tekstu a na rysunku się nie zmienia. Uchwyty działają na zasadzie nie przyciągania. Najgorsza sprawa z zapisywaniem - jak wydłużę czas odstępów zapisu to czasami wyskoczy błąd krytyczny i pozamiatane - a jak zapis co 5-10 min to się czeka aż zapisze program swoje - porażka. Następna sprawa przy większych rysunkach - porażka - haczy się, kiepsko z odświeżaniem. Pisałem już kiedyś o problemie z łukami - uchwyty raz działają przy modyfikacji a raz nie. Jak kupowałem program to kierowałem się porównaniem takiej tabeli z możliwościami autocada - sami to napisaliście ( chodzi o dystrybutora ) - a okazuje się że do autocada macie jeszcze daleko. O wersji 2009 jeszcze nie słychać ale jak będzie taka jak 2008 to pozamiatane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Witam, dziękuję za informację. Dodaliśmy komentarz na początku porównania programów. Jeśli pod Pan informacje techniczne, to postaram się przyjrzeć problemom. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi