Przemekd Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam wszystkich, to mój pierwszy post tutaj. Chciałbym zapytac, gdyż nie znalazłem nigdzie takiej informacji, jak można odznaczyc opcję " Lock objects not in working set " podczase edycji bloków poleceniem Refedit. Chciałbym odznaczyc ją na stałe bo jak na razie to za każdym razem mi się to domyślnie włącza. Jeśli to jest zły dział to przepraszam i proszę moderatora o przeniesienie tematu do odpowiedniego działu vernum "2012.12.14(8707)" Pozdrawiam Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez Przemekd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Witam W oknie początkowym edycji odnośnika na zakładce ustawienia jest opcja, której Pan szuka. Proszę zobaczyć na załączonym screenie zaznaczyłem miejsce, gdzie jest ta opcja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemekd Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Tak, dziękuję za odpowiedź Znam tą opcję problem polega na tym, że jak to odznaczę to i tak za każdym razem edytując blok ona domyślnie znów jest włączona i tak co chwila muszę to odznaczać, czy jest jakiś sposób ustawić to domyślnie odnaczone? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruszynski Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Witam Nie udało mi się znaleźć takiej możliwości. Zapytam Producentów programu, czy jest to w jakiś sposób możliwe. Kiedy otrzymam odpowiedź, umieszczę ją na forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi