dmatusz3 Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Witam, powiększyliśmy nieco forum o dodatkowe pozycje. Wszystkie istniejące już posty pozostały bez zmian. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assgarth Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Witam, taką mam prośbę / sugestię aby wydłużyć czas sesji na forum. Obecnie jest zdecydowanie za krótki i co rusz konieczne jest ponowne logowanie. Według mnie optymalnym czasem będzie 1h - 3h. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Dzięki za sugestie. Zmieniłem na 9600 sekund. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assgarth Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Witam, w dziale ZWCAD, proponuję utworzyć "przypięty na stałe" temat np. "ZwCAD - Opis Funkcji" i niech tam "pawmal" wrzuca do jednego worka, te wszystkie Tips&Tricks. W ten sposób nie będzie zaciemniało ogółu forum. Temat może też powstać w "Ważne tematy" - obojętnie, byleby nie było to w takiej postaci jak jest teraz. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruzin Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Wykonałem pewne zmiany. Hmm. Będę wdzięczny za sugestie przed przenoszeniem postów do działów. Może jakieś inny pomysł co do kategorii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assgarth Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Jak dla mnie jest teraz okey. Co do nazwy kategorii, to może być jeszcze: "ZwCAD - porady, opis funkcji" pozdrawiam EDIT: chociaż w sumie jest w pod-temacie, więc nic nie zmieniaj ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruzin Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Jak można to przesuńcie moje wątki o profilku do działu "NAKŁADKI". http://forum.projektuje.net/profilek-vt557.htm http://forum.projektuje.net/lisp-do-profili-vt377.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi