kinder85 Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Witam mam problem w zwcad+ ze znajdowaniem obiektów o określonych współrzędnych. W zwcad brałem "zaznacz wszystko" a następnie "dostosowuje widok do obiektu" i pokazywał mi się obiekt znajdujacy się w miejscu o okreslonych współrzędnych. Potzrebne mi to jest gdyż przy eksporcie do dxf z innych programów zachowane są oryginalne współrzędne obiektu a w zwcad+ musze ich chyba szukać ręcznie, a chciałbym się dowiedzieć czy zna ktoś szybszą metode na znalezienie takiego obiektu w oknie programu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 (edytowane) Witam Po zaznaczeniu obiektów, proszę przejść na zakładkę Widok i wybrać (Zoom) Obiekt. Poniżej znajduje się zrzut. Można też po zaznaczeniu obiektów wpisać zoom i wybrać b (_o). Pozdrawiam Edytowane 6 Marca 2013 przez pawmal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi