Zenon Wiertara Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Przy użyciu komendy Wstaw - Obiekt - Zwcad Rysunek jakoś mi się to nie udaję ( przy Autocadzie ten sposób sie sprawdzał). Wszystko co narysuje w nowo otwartym oknie zaraz znika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Czy po edycji rysunku klika Pan jeszcze na "zapisz" w ZWCAD? Przy wstawionym rysunku do Worda jako obiekt OLE to działa. Sprawdziłem to na Word 2010 i ZWCAD 2012. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenon Wiertara Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Mam Worda 2002, każda zmiana widoku powoduje że rysunek znika, zapis też nic nie zmienia w tej kwesti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Proszę spróbować wpisać regen, kliknąć zapisz, zamknąć ZWCAD i jeszcze raz edytować rysunek z Worda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenon Wiertara Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Faktycznie pomaga, nawet nie trzeba wpisywać REGEN, wystarczy ponowne otwarcie wstawionego rysunku z poziomu worda. Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi