robol12 Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia Jak w tytule, w niektórych miejscach nie mogę zrobić znaleźć tego punktu przecięcia dwóch lini przedłużenia Na poniższym zdjęciu już działa Cytuj
RobS Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia Hej, Czy elementy znajdują się na jednej płaszczyźnie? Jeśli możesz to prześlij fragment rysunku w której nie możesz wyznaczyć punktu przecięcia. Cytuj
pawmal Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia Witam, warto użyć ZVALTO0, aby obiekty ustawić na Z=0. Cytuj
robol12 Opublikowano 17 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) Rysunek3.dwg polecenie ZVALTO0 nie pomogło. Edytowane 17 Kwietnia przez robol12 Cytuj
RobS Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia U mnie w przesłanym przez Ciebie rysunku nie ma problemów z wyznaczeniem pozornego przecięcia. Upewnij się, że pozorne przecięcie jest zaznaczone w Lokalizacji względem punktu. Później najedź na punkty od których to przecięcie będzie się wyznaczało i poczekaj na każdym z punktów ułamek sekundy tak, żeby jak na nagraniu pojawiły się żółte krzyżyki w punktach. Cytuj
robol12 Opublikowano 17 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia Stworzyłeś nową kreskę do której się odnosisz ale spróbuj do tych które istnieją już w pliku. Jak ja stworzę nową kreskę to już działa prawidłowo ta funkcja Cytuj
RobS Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia Sprawdź dokładną kompilację programu polecenie vernum i prześlij odpowiedź programu. Cytuj
robol12 Opublikowano 17 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia vernum = "24.10_2023.12.28(#8897-0293eb333ba)_x64" (tylko do odczytu) Cytuj
RobS Opublikowano 18 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia To jest dość stare wydanie wersji 2024. Najnowsza dostępna wersja SP1.5 jest z końcówki 2024 roku. Zainstaluj wersję z poniższych linków. Polska wersja językowa - https://jakicad.pl/pobierz/1269/ZWCAD_2024_SP1.5_PL_64bit.exe Angielska wersja językowa - https://jakicad.pl/pobierz/1271/ZWCAD_2024_SP1.5_EN_64bit.exe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi