angelixx Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Mam pytanie Dlaczego hatch i image nie przenoszą się razem z resztą rysunku przy zmianie UCS. W układzie globalnym (world) są na swoim miejscu , w układzie - np UCS 3 punkty " fruwają" każdy sobie po całym rysunku :?: Problem dotyczy tej ostatniej zaktualizowanej wersji 2008i. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Witam, mógłbym prosić więcej szczegółów? Zrzut ekranu, lub plik dwg. Zmiana orientacji układu współrzędnych, nie powinna mieć wpływu na już utworzone obiekty, tylko na nowo tworzone obiekty. Z tego co sprawdzałem funkcje działają poprawnie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angelixx Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Wysyłam na Pana maila zrzuty z ekranu są dwa ustawienia do hatch i image (world i 3 ucs) już przy zmianie układu, ale jeszcze nie zregenerowaniu plan ( current) już wyżej wymienione "rozbiegają się " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi