Leszek51 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Chciałbym zmienić domyślne położenie plików. Jak to zrobić :?: Plik kompas.ini mam pusty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Witam, proszę wejść w Ustawienia-->Opcje-->Pliki-->Lokalizacja i kliknąć Utwórz KOMPAS.ini. Po zmianie pliku konfiguracyjnego będzie wymagany restart KOMPASa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek51 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 ...proszę wejść w Ustawienia-->Opcje-->Pliki-->Lokalizacja i kliknąć Utwórz KOMPAS.ini. Po zmianie pliku konfiguracyjnego będzie wymagany restart KOMPASa... No chodzi o to, że nie widzę tam opcji "utwórz KOMPAS.ini" Jest tylko "Edycja KOMPAS.ini", a po kliknięciu pokazuje się jego pusta zawartość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Witam, - proszę upewnić się, że ma Pan tylko 1 KOMPASa otwartego w tym samym czasie,- czy plik fizycznie istnieje na dysku i jest pusty czy tylko po kliknięciu na "Edycja..." otwiera się pusty? W załączeniu - plik kompas.ini z mojego komputera. Ścieżki będą się różniły, ale format będzie taki sam. Plik domyślnie znajduje się w katalogu Bin, w katalogu gdzie zainstalowany jest KOMPAS-3D. Pozdrawiam KOMPAS.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek51 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Witam,...W załączeniu - plik kompas.ini z mojego komputera.Ścieżki będą się różniły, ale format będzie taki sam. Plik domyślnie znajduje się w katalogu Bin, w katalogu gdzie zainstalowany jest KOMPAS-3D. Pozdrawiam Gdzieś przepadł załączony plik... proszę o powtórkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Witam, faktycznie plik został wycięty. Spakowałem go do zip, i zamieściłem powyżej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek51 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 ...Spakowałem go do zip, i zamieściłem powyżej... Uparty ten *.zip... może do zwykłego pliku tekstowego...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 [Directories] Cfg=C:\Documents and Settings\DM\Dane aplikacji\ASCON\KOMPAS-3D\13.0\KOMPAS.cfg Prj=C:\Documents and Settings\DM\Dane aplikacji\ASCON\KOMPAS-3D\13.0\KOMPAS.prj Dsk=C:\Documents and Settings\DM\Dane aplikacji\ASCON\KOMPAS-3D\13.0\KOMPAS.dsk Temp=C:\Documents and Settings\DM\Ustawienia lokalne\temp Work=E:\Projekty\ Sys=C:\Program Files\ASCON\KOMPAS-3D V13\Sys Libs=C:\Program Files\ASCON\KOMPAS-3D V13\Libs Templates=C:\Program Files\ASCON\KOMPAS-3D V13\Templates Profiles=C:\Program Files\ASCON\KOMPAS-3D V13\Profiles SheetMetal=C:\Program Files\ASCON\KOMPAS-3D V13\Sys\SheetMetal MultilineTemplates=C:\Program Files\ASCON\KOMPAS-3D V13\Templates PrintDevCfg=C:\Documents and Settings\DM\Moje dokumenty Pictures=C:\Documents and Settings\DM\Moje dokumenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek51 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Witam, przepraszam, że tylko tak wkleiłem, ale dzisiaj są bardzo duże problemy z forum. Mam nadzieję, że tylko przejściowe i jutro wszystko wróci do normy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi