Leszek51 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Chciałbym zmienić domyślne położenie plików. Jak to zrobić :?: Plik kompas.ini mam pusty... Cytuj
dmatusz3 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Witam, proszę wejść w Ustawienia-->Opcje-->Pliki-->Lokalizacja i kliknąć Utwórz KOMPAS.ini. Po zmianie pliku konfiguracyjnego będzie wymagany restart KOMPASa. Pozdrawiam Cytuj
Leszek51 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 ...proszę wejść w Ustawienia-->Opcje-->Pliki-->Lokalizacja i kliknąć Utwórz KOMPAS.ini. Po zmianie pliku konfiguracyjnego będzie wymagany restart KOMPASa... No chodzi o to, że nie widzę tam opcji "utwórz KOMPAS.ini" Jest tylko "Edycja KOMPAS.ini", a po kliknięciu pokazuje się jego pusta zawartość... Cytuj
dmatusz3 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Witam, - proszę upewnić się, że ma Pan tylko 1 KOMPASa otwartego w tym samym czasie,- czy plik fizycznie istnieje na dysku i jest pusty czy tylko po kliknięciu na "Edycja..." otwiera się pusty? W załączeniu - plik kompas.ini z mojego komputera. Ścieżki będą się różniły, ale format będzie taki sam. Plik domyślnie znajduje się w katalogu Bin, w katalogu gdzie zainstalowany jest KOMPAS-3D. Pozdrawiam KOMPAS.zip Cytuj
Leszek51 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Witam,...W załączeniu - plik kompas.ini z mojego komputera.Ścieżki będą się różniły, ale format będzie taki sam. Plik domyślnie znajduje się w katalogu Bin, w katalogu gdzie zainstalowany jest KOMPAS-3D. Pozdrawiam Gdzieś przepadł załączony plik... proszę o powtórkę... Cytuj
dmatusz3 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Witam, faktycznie plik został wycięty. Spakowałem go do zip, i zamieściłem powyżej. Pozdrawiam Cytuj
Leszek51 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 ...Spakowałem go do zip, i zamieściłem powyżej... Uparty ten *.zip... może do zwykłego pliku tekstowego...? Cytuj
dmatusz3 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 [Directories] Cfg=C:\Documents and Settings\DM\Dane aplikacji\ASCON\KOMPAS-3D\13.0\KOMPAS.cfg Prj=C:\Documents and Settings\DM\Dane aplikacji\ASCON\KOMPAS-3D\13.0\KOMPAS.prj Dsk=C:\Documents and Settings\DM\Dane aplikacji\ASCON\KOMPAS-3D\13.0\KOMPAS.dsk Temp=C:\Documents and Settings\DM\Ustawienia lokalne\temp Work=E:\Projekty\ Sys=C:\Program Files\ASCON\KOMPAS-3D V13\Sys Libs=C:\Program Files\ASCON\KOMPAS-3D V13\Libs Templates=C:\Program Files\ASCON\KOMPAS-3D V13\Templates Profiles=C:\Program Files\ASCON\KOMPAS-3D V13\Profiles SheetMetal=C:\Program Files\ASCON\KOMPAS-3D V13\Sys\SheetMetal MultilineTemplates=C:\Program Files\ASCON\KOMPAS-3D V13\Templates PrintDevCfg=C:\Documents and Settings\DM\Moje dokumenty Pictures=C:\Documents and Settings\DM\Moje dokumenty Cytuj
dmatusz3 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Witam, przepraszam, że tylko tak wkleiłem, ale dzisiaj są bardzo duże problemy z forum. Mam nadzieję, że tylko przejściowe i jutro wszystko wróci do normy. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi