kapralicho Opublikowano 2 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada Witam, mam problem i to poważny. Projekt drogowy pod czytane kilka podkładów PDF (po kilka MB kazdy) i program ..stanął. Tzn. . niby jakiś zoom albo inną operację można wykonać ale tak się wiesza że to trwa po kilkanaście sekund np każda operacja zoomem i w praktyce nie da sie pracować. Można jakoś poprawiać wydajność w ustawieniach pamięci, grafiki ? Mam włączone wspomaganie sprzętowe fartą GEforce 1660 ale bez różnicy Dodam że na tym samym komputerze mam GstarCAD Autocad 2023 i jest normalnie , płynnie 24.00_2023.06.26(#6688-0275d6507a2)_x64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 2 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada Proszę o podesłanie plików w wiadomości prywatnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi