WW Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Witam! Chciałem używać w programie ZwCAD manipulatora firmy 3Dconnexion. Czy ktoś się orientuje czy jest to możliwe, a jesli tak, to od której/w jakiej wersji i czy trzeba coś najpierw włączyć/doinstalować? Ja używam ZwCADa Standard 2008i i u mnie nie reaguje. Będę wdzięczny za pomoc! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Witam, niestety ZWCAD obecnie nie współpracuje z manipulatorami. Być może w przyszłych wersjach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenon Wiertara Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 A myszkę programowalną ktoś używał pod zwcada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi