czvbvn Opublikowano 25 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca (edytowane) Tak jak w tytule, nie mogę przesuwać kółkiem od myszki obrazu w autocadzie (wciśnięcie kółka). Muszę albo klikać na łapkę z paska narzędzi z prawej strony lub prawym przyciskiem wybierać opcję "nowy fragment" i wtedy mogę przesuwać się po siatce. Polecenie 'mbuttonpan' nie działa tzn. czy jest w pozycji '1' czy '0' to funkcja nadal nie działa. Zmieniałem przypisanie klawisza w poleceniu 'cui' ze 'snap' na 'pan' (toutorial z yt) i nadal nie działa. Mało tego pousuwałem wszystkie sterowniki myszy (razer deathadder v2) z laptopa, przywróciłem ustawienia domyślne autocada i nadal nic nie pomaga. Ręce mi już opadają a w internecie żadnej informacji. Ratujcie... Edytowane 25 Marca przez czvbvn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 26 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca Dobry byłoby jednak sprawdzić czy myszka działa prawidłowo. Proszę sobie spróbować zainstalować ZWCAD i zobaczyć czy przesuwania działa poprawnie. Link do wersji 2024 https://jakicad.pl/pobierz/1237/ZWCAD_2024_SP1.2_PL_64bit_20231228.exe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi