Romin Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2012 Witam, ktoś doradzić jak usunąć rysunek z modelu lub dokonać linia niewidoczny? Próbowałem zmienić styl linii, ale to nie pomogło. Dziękuję za pomoc. Cytuj
dmatusz3 Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 Witam, nie jestem pewien czy o to chodziło, ale proszę zobaczyć na film. Pozdrawiam hidden-lines.avi Cytuj
Romin Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 Przykro mi, ale Google Translate nie przekłada się idealnie chodzi. Staram się ukryć pojedynczą linię być oglądane na rysunku. Cytuj
dmatusz3 Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 Witam, aby edytować rysunek, trzeba rozbić widok. Proszę zobaczyć na film. Pozdrawiam usuwanie-linii.avi Cytuj
Romin Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2012 dobře diky a da se čára jen skrýt? bez rozložení pohledu? Nechci ji vymazat jen skrýt Cytuj
dmatusz3 Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2012 Witam, proszę zobaczyć na film. Może tym razem będzie dobrze. Pozdrawiam ukrywanie-linii.avi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi