okieminzyniera Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Witam wszystkich, pracuje aktualnie na Autocadzie LT - głównie projektu budowlane branży drogowej, dość często projekty organizacji ruchu (około 20-25 rocznie, ale raczej nie duże - klasa drogi dojazdowej długości do 1 km). Do tej pory pracowałem bazując na blokach i wrzucając je do Acad LT - ale natknąłem się na ZWCad Traffic i jestem pod bardzo dużym wrażeniem programu. Pracuje głównie na MacBooku, ale stacjonarnie czasem też na I7 6700 i Windows 10 64 bity. Ani na stronie producenta, ani w szukajce nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie - otóż czy ZWCad Traffic pójdzie bezpośrednio na macOS? Próbowałem odpalić ZW w wersji trial na Parallels Desktop i działa, ale mam problem z zainstalowaniem nakładki na Paralels (wyskakuje informacja że oprogramowanie działa tylko na 64 bit - teoretycznie Paralells imituje Win10 z 64 bitami). Ogólnie jestem zdecydowany na ZWCad - mam tylko wątpliwości tego, czy oprogramowanie instalować na macOS (co byłoby dla mnie o wiele wygodniejsze z uwagi na to że z laptopem cały czas się poruszam) - czy też nie bawić się w to i od razu na stacjonarnym kompie instalować. Dzięki z góry za pomoc i podpowiedzi pozdrawiam, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Witam, ZWCAD jest na Windows. Teoretycznie nakładkę także powinno się udać zainstalować przez Paralells- nie mieliśmy sygnałów, że są z tym jakieś problemy. Oprogramowanie można zainstalować na komputerze stacjonarnym, a w przyszłości można je ewentualnie przenieść na inny sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KKrzysztof Opublikowano 10 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Testowałem na macu : https://www.icadmac.com działa nawet sprawnie. Jednak na codzień działam na window 11 z Zwcadem 2024 proff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi