zwonko Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Chciałem zrobić w wymiarze liniowy - field/pole które bedzie przeliczało ilość rozstawów na zasadzie nxm=L Niestety gdy jest to dimension override jest problem że ZWCAD po regeneracji/zaspisie zmienia jest na ####. Po przeklikaniu wyświetla dobra, wyliczoną wartość. problemu nie ma w przypadku obiektów MTEXT - problem jest przy fieldzie w dimension override. Przykład pliku w załaczniku. Identyczny problem był już przezemnie poruszany w temacie -> Działam na zwcad 2023 pro - VERNUM = "23.20_2023.05.30(#5431-bf7553c10ce)_x64_S" Sprawdzione w AutoCAD 2020 nie ma problemu. W bricscad 22 problem wystepuje. W zwcad 2024 problem wystepuje. dimension field formul.dwg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Witam, wysłałem zgłoszenie do ZWSOFT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwonko Opublikowano 30 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 czy można się spodziewać, że taką poprawkę wprowadzą jeszcze do wersji 2023? czy już raczej tylko aktualizacja do 2024 pomoże? jaki jest mniejwięcej czas oczekiwania na taką poprawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Ciężko powiedzieć. Na ten moment zostało przekazane zgłoszenie do producenta. Czekamy na jakąś informację zwrotną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi