MLE Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Ktoś mi przypomni jaką komendą grupuje się znak? U mnie mimo zaznaczonej opcji grupowania dodawanych elementów program tego nie robi. Mam kilkanaście znaków tak wstawionych i chciałbym je pogrupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Być może chodzi o zmienną GROUPDISPLAYMODE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLE Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 sprawdzałem i z 1 i z 0 na 2 też nie działa Coś mi się pamięta że było jakieś polecenie z wartością 1 lub 0 które grupowało lub rozgrupowywało wstawione już znaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 To może zmienna PICKSTYLE na 1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLE Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Ktoś to rozkmnini? Czemu mi się nie grupują i czemu wszystkie nie pokazują się w zestawieniu ??? Rysunek1.dwg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Nie mam teraz niestety dostępu do oprogramowania. Zestawienia znaków są tworzone tylko ze znaków, które zostały wstawione razem ze słupkiem, odnośnikiem i opisem. Jeśli taki znak był rozbity, to nie będzie on uwzględniony. Można jednak scalić taki znak ponownie, wskazując wymagane elementy składowe. Ikona do tej funkcji jest niedaleko ikony do wstawiania znaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi