micosy Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Niedawno przesiadłem się z AutoCada na ZWCada, różnice prawie niezauważalne. Jedyną rzeczą która mnie denerwuje, jest to że w AutoCadzie często używałem klawisza >>ESC<<, przy rysowaniu np lini, teraz gdy to robię w ZWCad, to otrzymuje charakterystyczny odgłos stuknięcia, zna ktoś moze jak temu przeciwdziałać ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Witam, proszę o podanie wersji programu. Z tego co pamiętam, problem czasami występował w wersji 2007 data wydania 19-09-2007. Pomagało wyłączenie jakiegoś (chyba gwiazdka, lub wykrzyknik) dźwięku systemowego (START-->USTAWIENIA-->PANEL STEROWANIA-->DŹWIĘKI). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micosy Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Pracuję na ZWCad 2007 Profesional Pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Witam, udało się Panu usunąć niechciany dźwięk? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi