BKW Opublikowano 29 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 vernum = "24.10_2023.09.27(#8637-cd5a968f7c3)_x64" Dzisiaj po zainstalowaniu nowej wersji przestała działać nakładka do rysowania zbrojenia. Program przy próbie narysowania pręta pokazuje coś takiego W poprzedniej wersji ZWCAD 2024 (VERNUM = "24.00_2023.05.11(#6651-58ff551dfde)_x64) Coś w programie musiało zostać zmienione, co ma istotny wpływ na nakładkę i powoduje takie zachowanie. Wiem, że to mało informacji, ale może uda się w taki sposób nakierować na to co zostało zmienione i co należy w nakładce poprawić, żeby działała ona prawidłowa. Ja ze swojej strony spróbuję skontaktować się z autorem nakładki - chociaż od dawna nie jest ona rozwijana - mimo wszystko nakładka branżowa WENTYLE ( https://tomicad.pl/ ) działa na podobnej zasadzie i być może przy jej działaniu będzie występował podobny problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 29 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Witam, W tym przypadku najlepiej skierować się do autora nakładki. Być może została zmieniona jakaś opcja w funkcji lub jakaś domyśla zmienna ma na to wpływ. Widzę, że tworzony jest też opis. Proszę zmienną MTEXTCOLUMN przestawić na 0 lub 1 i sprawdzić czy to ma wpływ, gdyż ostatnio była poruszana ta kwestia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BKW Opublikowano 26 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Chyba zlokalizowałem źródło problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi