radek0010 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Cześć, nie mogę znaleźć zmiennej odpowiadającej za otwarcie nowego rysunku po odpaleniu programu. Wiem, że na pewno da się to ustawić (wcześniej miałem), w autocad odpowiada za to zmienna startmode, a w ZWCAD? Nie chodzi mi o zmienną Startup. Mam ZWCAD 2020 wersję profesjonalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Dzień dobry, Domyślny szablon dla nowych rysunków możemy ustawić tutaj Jaki efekt chciał Pan osiągnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek0010 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Dzień dobry, niestety nie chodzi mi o tą komendę, ponieważ nowy rysunek po otwarciu programu i tak będzie się odpalał. Chodzi mi o taki efekt od razu po włączeniu ZWCAD: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Obawiam się, że niestety nie obsługujemy tej zmiennej, żeby uruchomić program w tak sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi