Neutrino Posted February 9, 2023 Report Share Posted February 9, 2023 Witam Pojawił się problem przy wstawianiu znaków B-33, znika tło znaku. Jak z innego rysunku przenoszę (kopiuj/wklej) poprawny blok znaku to po przeniesieniu wypełnienie znika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawmal Posted February 9, 2023 Report Share Posted February 9, 2023 Witam, Proszę sprawdzić czy znak poprawnie wstawia się na zupełnie nowym pliku. W bieżącym rysunku może być włączone jakieś cieniowanie i dlatego tła nie widać lub jest błędna definicja bloku, wtedy potrzeba zmienić nazwę bloku przez _RENAME na inną np. B-33_kopia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLE Posted February 15, 2023 Report Share Posted February 15, 2023 Mi dzisiaj po wysłaniu raportu o błędzie i zamknięciu programu przy oddalaniu i przybliżaniu rysunku i przy najechaniu kursorem mam taką tęczę kolorów. o dziurze w C-13a nie wspominam z grzeczności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLE Posted February 15, 2023 Report Share Posted February 15, 2023 Kolejne pytanie. Dlaczego przy imporcie zestawu warstw program zmienia mi większość kolorów z przypisanych na "wg warstwy"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLE Posted February 15, 2023 Report Share Posted February 15, 2023 Często, gęsto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawmal Posted February 16, 2023 Report Share Posted February 16, 2023 Czy skopiowanie elementów do zupełnie nowego pliku coś zmienia? Jaka wersja jest zainstalowana? Proszę w programie wpisać vernum i odczytać datę. Przydatne byłyby również rysunki. Proszę o przesłanie na priv lub na pomoc@zwcad.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts