Neutrino Opublikowano 9 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Witam Pojawił się problem przy wstawianiu znaków B-33, znika tło znaku. Jak z innego rysunku przenoszę (kopiuj/wklej) poprawny blok znaku to po przeniesieniu wypełnienie znika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 9 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Witam, Proszę sprawdzić czy znak poprawnie wstawia się na zupełnie nowym pliku. W bieżącym rysunku może być włączone jakieś cieniowanie i dlatego tła nie widać lub jest błędna definicja bloku, wtedy potrzeba zmienić nazwę bloku przez _RENAME na inną np. B-33_kopia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLE Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Mi dzisiaj po wysłaniu raportu o błędzie i zamknięciu programu przy oddalaniu i przybliżaniu rysunku i przy najechaniu kursorem mam taką tęczę kolorów. o dziurze w C-13a nie wspominam z grzeczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLE Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Kolejne pytanie. Dlaczego przy imporcie zestawu warstw program zmienia mi większość kolorów z przypisanych na "wg warstwy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLE Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Często, gęsto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawmal Opublikowano 16 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 Czy skopiowanie elementów do zupełnie nowego pliku coś zmienia? Jaka wersja jest zainstalowana? Proszę w programie wpisać vernum i odczytać datę. Przydatne byłyby również rysunki. Proszę o przesłanie na priv lub na pomoc@zwcad.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi