Neutrino Opublikowano 9 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2023 Witam Pojawił się problem przy wstawianiu znaków B-33, znika tło znaku. Jak z innego rysunku przenoszę (kopiuj/wklej) poprawny blok znaku to po przeniesieniu wypełnienie znika. Cytuj
pawmal Opublikowano 9 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2023 Witam, Proszę sprawdzić czy znak poprawnie wstawia się na zupełnie nowym pliku. W bieżącym rysunku może być włączone jakieś cieniowanie i dlatego tła nie widać lub jest błędna definicja bloku, wtedy potrzeba zmienić nazwę bloku przez _RENAME na inną np. B-33_kopia. Cytuj
MLE Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2023 Mi dzisiaj po wysłaniu raportu o błędzie i zamknięciu programu przy oddalaniu i przybliżaniu rysunku i przy najechaniu kursorem mam taką tęczę kolorów. o dziurze w C-13a nie wspominam z grzeczności. Cytuj
MLE Opublikowano 15 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2023 Kolejne pytanie. Dlaczego przy imporcie zestawu warstw program zmienia mi większość kolorów z przypisanych na "wg warstwy"? Cytuj
pawmal Opublikowano 16 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2023 Czy skopiowanie elementów do zupełnie nowego pliku coś zmienia? Jaka wersja jest zainstalowana? Proszę w programie wpisać vernum i odczytać datę. Przydatne byłyby również rysunki. Proszę o przesłanie na priv lub na pomoc@zwcad.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi