dmatusz3 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Mała zagadka. Trzeba narysować okrąg o zadanym polu powierzchni styczny do dwóch prostych. Rozwiązanie dzisiaj około godziny 18. Ale może ktoś ma pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 MAM ... dwusieczna + prostopadłe w dwg TEST1.dwg dmatusz3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Tak, to jeden ze sposobów. Brawo. Dwusieczną kąta możemy narysować za pomocą funkcji _angdiv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Poniżej rozwiązanie problemu kilkoma sposobami. Martin_S 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin_S Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 dobra metoda narzedziami zwcad, ja robiłem "klasyczną matematyką"- ołowek w zwcad i cyrkiel 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi