hose2001 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2022 Dzień dobry, czy wiadomo jak można "wyciągnąć" ikony w postaci np. png z ZWCAD? Zacząłem używać programiku Macro Desk (na android) który ma możliwość układania własnych przycisków z odpowiednim macro do funkcji np. z ZWCAD. Taki przycisk da się dostosować wgrywając mu layout w postaci pliku graficznego danej funkcji. Niestety opcja wycinek odpada bo ikony małe i widać pikseloze nawet przy interfejsie ustawionym na duże ikony... Widziałem że można podmieniać na własne ikony interfejs w ZWCAD ale nie mogę znaleźć gdzie takie ikony siedzą fizycznie w katalogach ZWCAD. Cytuj
dmatusz3 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2022 Poszperaliśmy trochę, ale wyciągnięcie obrazków ikon raczej nie będzie proste. Ikony najprawdopodobniej są skompresowane w plikach bibliotek .dll. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi