2P Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Chciałbym zaproponować programistom ZWCADa pomysł, który byłby rewelacyjną formą reklamy aplikacji. :) Trzeba tylko zadziałać błyskawicznie, żeby być przed konkurencją :) ;) Proszę zaproponować powstanie natywnego VIEWERA plików DWG na smartphony/tablety z Androidem :) - bardzo by mnie i nie tylko mnie się to przydało :))) Nie znalazłem pasującego mi programu. Jedyne co jest to (pseudo)CAD od AutoDesku, który na upartego można stosować jako przeglądarkę DWGów, ale funkcje synchronizacji z chmurą autodesku + funkcje rysowania są zbędne. Potrzebne proste narzędzie - viewer - freeware :) które pobiorą z AndroidMarketu wszyscy z branży CAD, łącznie z tymi korzystającymi z konkurencyjnych programów :) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmatusz3 Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam, ciekawa propozycja, przekażemy ją do producenta programu. Dzięki za pomysł. :cool: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztoff Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Witam No, bardzo fajna by to była opcja. Było by też wielkim szczęściem wprowadzenie obsługi bloków dynamicznych. Można się spodziewać takiej funkcjonalności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi