krzychu Posted November 4, 2021 Report Share Posted November 4, 2021 Witam! Mam problem: od wczoraj przy otwieraniu nowego rysunku nie widzę poprzedniego. Na pasku zadań jest ikona ZWCADa z 2 zakładkami, ale mogę otworzyć tylko 1 rysunek, a drugiego nie widzę. Problem pojawił się po jakimś błędzie: "Nieprawidłowy plik style.zus, czy zresetować plik?" Klinknąłem na Tak. ZWCAD 2020 SP1 Numer wersji: 2019.10.15(50662)_x64 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawmal Posted November 4, 2021 Report Share Posted November 4, 2021 Witam, proszę wykonać reset profilu i sprawdzić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawmal Posted November 5, 2021 Report Share Posted November 5, 2021 Problemem był brak włączonej zakładki z kartami, którą można włączyć klikając prawym przyciskiem myszy na górnej wstążce lub dowolnym pasku narzędzi (klasycznym) i zaznaczyć Etykieta dokumentu jak niżej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts